Megbízható pénztárgép, online pénztárgép teljes körű garanciával és ügyintézéssel!

Vállalkozásának szüksége van egy teljesen megbízható, NAV által hitelesített online pénztárgépre? Akkor Ön a legjobb helyen jár, hiszen honlapunkon nem csupán rengeteg engedélybiztos online pénztárgép közül válogathat és vásárolhatja meg azokat azonnal, de számtalan pénztárgép kiegészítő, kellékanyag és hasznos szolgáltatás is elérhető nálunk. Így ha Ön éppen online pénztárgép beszerzését tervezi, akkor oldalunkon biztosan hamar megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk Önnek kiválasztani a vállalkozása számára legtökéletesebb pénztárgépet.

Kínálatunkban fellelhetőek az összes nagy márka pénztárgépei, melyek gyors és megbízható működést biztosítanak. Amennyiben pedig fontos Önnek a rendkívül könnyű kezelhetőség, akkor bátran válogasson a programozható online pénztárgépeink közül.

Pénztárgép választékunkban roppant változatos külső és belső tulajdonságok elérhetőek, így bizonyára megtalálja közöttük az Ön számára minden szempontból legtökéletesebb darabot. Ráadásul a legtöbb online pénztárgép különböző kiegészítő programokkal tehető még egyszerűbben kezelhetőbbé, így megkönnyítve az Ön munkáját.

Pénztárgép szolgáltatások egy helyen

Cégünk nem csak pénztárgépek árusításával foglalkozik, hanem minden pénztárgéphez köthető szolgáltatás nyújtásával is. Természetesen minden online pénztárgépünkre teljes körű garancia érvényes, ez biztosítja az Ön számára a legmagasabb fokú megbízhatóságot. Sőt, valamennyi online pénztárgép garanciája 3 évre is bővíthető.

Mindemellett bevizsgált és szavatolt kellékanyag ellátás is biztosított az Ön számára, így biztos lehet benne, hogy mindig szünet nélkül és tökéletes minőségben fog működni az Ön által vásárolt pénztárgép.

Természetesen teljes körű NAV ügyintézéssel is foglalkozunk, így Önnek nem kell a jogszabályok miatt törnie a fejét, mert mi levesszük a válláról ezeket a terheket.

Ezeken felül teljes körű szervizszolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a pénztárgépek felújítását, valamint a helyszíni és műhely javításokat is. Ezért ha bármi gondja támadna a készülékkel, akkor mi azonnal a segítségére sietünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra tökéletesen működjön a nálunk vásárolt online pénztárgép.

Online pénztárgépek, és minden, ami a törvényes működésükhöz kell

Ha nálunk vásárol pénztárgépet, akkor maximálisan biztos lehet benne, hogy minden hatályos jogszabálynak megfelelően fog működni, így Önnek sosem lehet semmi gondja a törvényekkel. Egy online pénztárgép esetében pedig talán a nincs is fontosabb annál, minthogy minden tekintetben megfeleljen a NAV által felállított szabályrendszernek.

Mi vállaljuk a teljes körű NAV ügyintézést, valamint az online pénztárgépek átírását NAV ügyintézéssel.